Gode nyheder fra SBB

Opdatering fra ChrisTrains vedr. SBB – (Se også artiklen fra 14. august 2024)

Citat fra ChrisTrain (oversat fra engelsk):

SBB-situationen har ændret sig en smule til min fordel med hensyn til den kommende Stadler GTW-opdatering. Denne vidensbaseartikel har de opdaterede detaljer.

 

Den opdaterede artikel fra Vidensdatabasen:

August 2024: Du har måske læst om dette andre steder i TSC-fællesskabet, men for nylig ændrede SBB alle licensaftaler med udviklere af modeller til alle togsimulatorspil.

Jeg ved ikke, om nogen virkelig ved, hvad der skete, der fik dem til at gøre dette, men den korte version er denne: For at jeg skal forblive lovlig med min SBB-licens, er det nu forbudt at inkludere andet end de mest basale kørefunktioner , i enhver ny model, der har noget at gøre med schweiziske jernbaneoperatører. Dette ville få konsekvenser for v3.0.0-opdateringen af ​​min Stadler GTW-model. Men: SBB har været så venlige at arbejde sammen med mig om Stadler GTW-opdateringen og har givet mig en engangsundtagelse for denne model, da Thurbo GTW ikke er det primære formål med opdateringen, og GTW er en etableret ‘gammel’ ‘ model. Det betyder, at jeg har været nødt til at lave et par kosmetiske ændringer, som de fleste spillere burde være ligeglade med eller ikke lægge mærke til, men jeg behøver ikke trække alle scripts og kontroller ud af modellen med tilbagevirkende kraft.

Jeg er SBB taknemmelig for at have samarbejdet med mig og givet mig denne undtagelse, men den langsigtede effekt af den nye licensaftale betyder, at – hvis jeg skulle lave andre SBB-tog – ville jeg være bundet af kravene til supersimpelt kontrol.

×